AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Nis

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü 23 projeden biri olan Tiyatro Şenliği açılış etkinliği gerçekleştirildi.

Açılışa İlçe Kaymakamımız Sayın Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz,İlçe Mili Eğitim Müdürümüz İsmail Şimşek, Kurum Amirleri, Şube Müdürlerimiz  ,çok sayıda okul müdürü , öğretmen ve öğrenci katıldı.

Nis

22-24 Mart  tarihleri arasında Afyonkarahisar'da yapılan liseler arası Futsal bölge elemelerinde okulumuz Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi gurup birincisi olarak Uşak'ta yapılacak olan yarı final maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.Okul takımımızı tebrik eder bu başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimiz Aysun Kaya, Mehmet Adıkutlu ve Serdal Engin'e teşekkür ederiz.

Mrt

21 Şubat Çarşamba akşamı okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Şiir Mektupları" adlı şiir ve müzik dinletimiz izleyenlerden büyük bir beğeni aldı. Şiir, mektup, müzik, drama ve slayt gösterilerinden oluşan programımızda unutulmaz şairlerin şiirlerini okuyan öğrencilerimiz dinleyicileri adeta büyüledi.